Kardemumma

Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Sunday, January 22, 2012

Foto på en favorittårta från i somras


Någon frågade om jag hade slutat blogga. Nä, så var ju inte tanken. Men jag är trött på kvällarna och så trilskas kameran så jag har inte tillgång till nya bilder. För visst lagar jag mat, varenda dag lagar jag mat, och jag är en notorisk receptsamlare. Att laga god mat är fortfarande livets mening (åtminstone en av dem), och dessutom tycker jag att det är avslappnande. Men kanske har jag blivit lite dålig på att skriva ner hur jag tillagar saker, och ibland undrar jag om det jag skriver intresserar någon.

Ovan: en tårta som min svärmor ofta gör och som jag tycker mycket om. Det är en mjuk hasselnötsbotten med en mjuk gräddig kräm med bland annat krossade godispunschflaskor i. Hon brukar ha kiwi och valnötter på.